Lotto Med Joker hos Svenska Spel

Uncategorized

Efter att internet, eller ARPANET som det då hette, uppfanns år 1969 så har samhället blivit allt mer präglat av en teknologisk utveckling och en digital revolution. Många trodde däremot att internet bara var en fluga och att det inte skulle få fäste i världen, men vi kan nu se att så inte är fallet.

 

I med internetets uppkomst så har vi också fått en uppsjö av möjligheter att hålla oss uppdaterade, spela onlinespel, utföra diverse hushållsärenden och hålla kontakten med andra människor. En sak som gynnats av denna modernisering av samhället är spelet lotto. Detta genom att man nu kan spela på sina favoritrader direkt i telefonen, surfplattan eller datorn istället för att man ska behöva gå in till närmaste spelombud och manuellt fixa med sina rader.

 

Finns olika sätt att spela på lotto

Att spela på Svenska Spels lotto och joker låter väldigt enkelt och begripligt. Men när man väl går in djupare på det så märker man också att det finns flertalet olika sätt att spela på. Detta gör att man lätt kan bli förvirrad på vad det är som egentligen gäller och man går miste om värdefull information.

 

Att spela på lotto är, om man bortser från olika spelsystem, väldigt simpelt i sig. Man väljer sju nummer av möjliga 35 och sedan lägger man till joker om man så önskar. Att spela på joker öppnar upp för den stora drömvinsten och där gäller det att man sätter två av fyra nummer. Självklart ska det nämnas att om man lägger till joker till sina rader så tillkommer det en summa av antingen 10, 20 eller 30 kronor beroende på hur mycket man är villig att satsa.

 

De största utbetalningarna inom lotto med joker

För att tävla om de största prispengarna i drömvinsten så måste man som sagt spela både vanliga nummer och joker. För att komma upp till denna drömvinsten så måste man ha alla sju nummer rätt i grunddragningen och sedan även två av fyra på jokerdragningen. Det kan låta som en omöjlighet att få ett sådant utfall, men det har hänt 29 gånger hittills.

 

Den största vinsten som betalats ut låg på 237 miljoner kronor och skedde 2013 medan den minsta vinstsumman är skriven till nästan 60 miljoner kronor. Detta vittnar om att det inte är enkelt att spela på lotto med joker hos Svenska Spel, men om turen slår in så är man garanterad en stor vinstsumma.

 

Enkelt att uppdatera sig om man vunnit eller inte

Den största funktionen som internet uppfyller på lotto är hur smidigt det har blivit för en att kolla om man vunnit. Detta kan man göra på flertalet olika sätt och man behöver inte numera ta sig till sitt spelombud för att få reda på resultatet.

 

Svenska Spel har satt i system att man kan gå in på deras hemsida direkt efter dragningen för att se vilken nummerordning som har blivit dragen. Vill man däremot göra det ännu enklare för sig så kan man nu få sina rader personligt rättade och skickade till sin epost. Detta gör att man får en notis direkt i sin telefon och man slipper stirra sig blind på Svenska Spels resultatsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *